Tapes i aperitius amb bolets

Tapes i aperitius amb bolets.

Editorial:
COSSETANIA
Materia
Micologia, hongos (no medica)
ISBN:
978-84-9034-493-4
Páginas:
144
Colección:
ESCUDELLA
-5%
15,90 €
15,11 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48 h)
Añadir a la cesta

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.
Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.